24 heinäkuuta 2009

Leikkimökki


Heti aamutuimaan lähdin ottamaan mökistä kuvia, kun eilen illalla
kameran yöasetuksilla ottamani kuvat olivat ihan surkeita. Tässä vaiheessa mökki siis ulkoapäin nyt on. Eilen mies nikkaroi terassin eteen tuon rappusen. Kuulemma jonkinlainen koroke on suunnitteilla myös aukeavan ikkunan eteen, jotta jäätelön ostajat nousevat suunnilleen samalle tasolle myyjän kanssa.



Ja tässä ne kuuluisat jätskit!
Tilasin ne Onnelan Anulta keväällä ja kovassa käytössä ovat olleet.
Kiitos Anu!




Tämä ikkuna siis aukeaa ulospäin ja kuten kuva kertoo, kaipaa myös perusteellista pesua kuten päätalonkin ikkunat! Taloyhtiössämme maalataan kesän aikana kaikki puupinnat ulkoa ja vasta nyt on meidän asuntomme vuoro, joten ikkunanpesua on viivytetty näin pitkään.

Mökin pöytä ja tuolit ovat minun vanhojani ja todella kovaa tekoa, koska ovat (öhöm) 30 vuotta jo kestäneet! =) Pellavaisen verhokankaan ostin Eurokankaasta ja anopin koneella hurautin molempiin ikkunoihin verhot sekä toisesta kankaasta äitiyspakkausten vaahtomuovipatjoille irrotettavat päälliset. Patjojen päällä on kiva loikoilla ja lueskella vaikka kirjoja.



Tässä kuvassa siis patjat ja ihana siivoussetti, jonka eilen löysin Halpa-Hallista. Brion uunin esikoinen sai viime syksynä 3-vuotislahjaksi mummolta ja papalta. Matto on sekin tosi vanha, lapsuudenkotini jäämistöä. Pari vanhaa kattilaa luovutin ilomielin leikkikäyttöön ja niissä on jo valmistettu marjasoppaa moneen kertaan.


1 kommentti:

  1. Voi kuinka mukavaaettä jätskit ovat miellyttäneet!
    Pikkumökin asukkaille lähetän lämpimiä terkkuja:)

    VastaaPoista